Ishockey

Storhamar. Frisk Asker. Dette er navn vi har hørt her i Norge på et par av våre ishockey lag. Ishockey er blitt en stor sport nasjonalt med årene, men det er ikke noen ting imot hva det er i Nord-Amerika! Kanadiske og Amerikanske lag går sammen i det som heter National Hockey League, forkortet til NHL. Denne ligaen har vært aktiv i mer enn hundre år, og den får mye oppmerksomhet fra resten av verden.

Supportere

Her i Norge har ishockeylagene mengder av supportere, og noen steder er hockey større en fotball lokalt. Selv utenfor de kretser hvor hockeyfantastene er, kjenner man til navnene på lagene, og ser titt og ofte en supportergjenstand som en lue eller et skjerf. I USA er alt skalert opp, og stadion tar flere titusener av mennesker. En hockeykamp i USA får i tillegg svært mye oppmerksomhet på TV og Internett.

Reiser og billetter

Kanskje er du en av mange som har sittet og tenkt at du skal dra til Nord-Amerika og sjekke ut trykket på en ishockeykamp der? Kanskje Canucks eller Toronto Maple Leafs frister litt mer enn Storhamar? På nett kan du finne reiser, billetter og supportereffekter slik at du kan støtte ditt favoritthockeylag. Se hva som er tilgjengelig her.