Finn din personlige stil

Stil og mote handler utrolig mye om personlighet, og selv om man ikke akkurat kan ta seg råd til å få klær skreddersydd, så kan man vise sin personlighet godt gjennom hvordan man kler seg.

Bruk mulighetene som finnes

Mange føler nok at kvinner har flere valgmuligheter på akkurat dette området, både ved at de ofte har flere farger og mønstre og velge mellom, men også ved at de rett og slett har flere typer plagg å kle seg i. Det er likevel ingen grunn for menn til å la mote gå i glemmeboka, for til tross for at kvinner ofte har langt flere muligheter for inspirasjon innen mote, så finnes det også massevis av gode alternativer for menn!

Tenk utenfor boksen

Det aller viktigste man må huske på når man skal finne sin personlige stil, er rett og slett hvordan man føler seg. Gå får farger og plagg du føler deg vel i, men vær heller ikke redd for å pushe grensene en gang i blant. Selv om man ikke alltid trenger å skille seg ut så mye som mulig, blir det også fort ganske kjedelig om alle skal gå i akkurat de samme klærne. Om du er nødt til å kle deg mer konservativt på jobb så kan du for eksempel gå for litt morsommere mønstre i skjorter og slips, eller kanskje sprite opp antrekket med et fargerikt lommetørkle i jakkelommen.Smykker er også en god måte å vise personlighet på, samtidig som de ikke er overveldende i de fleste sammenhenger. Hvis man er nødt til å følge en viss dresskode så kan det også være en idé å tenke på om man kan utfordre konvensjonen ved å velge litt andre typer materialer, eller kanskje at man setter sammen antrekkene på en litt uvanlig måte. Lykke til!